• Email Us at: ehollants@playaflamencadreams.com
Beschrijving van de woning

Onafhankelijke Villa 250m van het strand van La Marina, Elche. De villa heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers, gastenbadkamer, grote woonkamer en keuken, 61m2 solarium waar u kunt genieten van de zon met uitzicht op de Middellandse Zee. Buiten is er een 401m2 tuin met een privé zwembad van 9x3 en ruimte voor auto. De jachthaven ligt in het zuiden van Alicante. Het ligt naast de Middellandse Zee, zeer dicht bij Guardamar del Segura en naast de Salinas de Santa Pola. Ook het strand van anderhalve kilometer voor de stad La Marina krijgt dezelfde naam. De belangrijkste toegang tot La Marina is via de nationale weg N-332. De luchthaven van Alicante ligt op een paar kilometer afstand.

Kenmerken
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Bezoek onze woningen

Bezichtigingsreizen

Openingsuren

U kunt ons dagelijks bereiken op kantoor of telefonisch en dit 7 tot 7 via ons mobiele nummer. Het kantoor zelf is beschikbaar van 10:00 tot 14:00 uur.

 

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de volgende nummers:
+34 966 841 920 (kantoor), +34 628 058 892 (mobiel), en per e-mail:
Ehollants@playaflamencadreams.com