• Email Us at: ehollants@playaflamencadreams.com
  • +34 628 058 892
Beschrijving van de woning

Appartement in Villamartín, Orihuela Costa. Het heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, woonkamer, keuken, terras van 18m2 en een solarium van 42m- Het pand heeft een bebouwde oppervlakte van 97m2. Het heeft mooie tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. Inclusief parkeerplaats en berging. Het is gericht op het zuidwesten. Villamartín is een prestigieus gebied dat is uitgerust met alle diensten en comfort tussen golf en de zee. Vlakbij is La Zenia Boulevar, het grootste winkelcentrum in de provincie Alicante. Ook in de buurt ligt de golfbaan Villamartin, op 5 minuten van het strand, de Real Campoamor Golf Club en de golfbaan Las Ramblas, omringd door scholen, winkelcentra, restaurants, apotheken en bushaltes die het hele jaar door de voorkeur geven aan verblijf. Het verbindt gemakkelijk met de nationale snelweg N-332 en de AP-7 mediterrane snelweg.

Kenmerken
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Bezoek onze woningen

Bezichtigingsreizen

Openingsuren

U kunt ons dagelijks bereiken op kantoor of telefonisch en dit 7 tot 7 via ons mobiele nummer. Het kantoor zelf is beschikbaar van 10:00 tot 14:00 uur.

 

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de volgende nummers:
+34 966 841 920 (kantoor), +34 628 058 892 (mobiel), en per e-mail:
Ehollants@playaflamencadreams.com