• Email Us at: ehollants@playaflamencadreams.com
  • +34 628 058 892
Beschrijving van de woning
Appartement te koop in La Ceñuela, Punta Prima.

Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken, een woonkamer en een terras van 15 vierkante meter. Het complex heeft een ondergrondse parkeerplaats en een berging. Het complex heeft ook twee originele buitenzwembaden met ontspanningsruimtes, geïntegreerde hangmatten, waterstralen en een ruimte voor kinderen. Ook een prachtige decoratieve vijver met ontspanningsruimte en houten platform. Punta Prima is een ontwikkeling aan zee, waar u kunt genieten van watersporten, entertainment en stranden. Het ligt dicht bij alle voorzieningen, zoals het winkelcentrum Zenia Boulevard en sportcentra. Op loopafstand van Cala Piteras, Playa van Punta Prima en Playa Flamenca en andere blauwe vlag stranden van Orihuela Costa en Torrevieja. Een paar minuten van de golfbanen Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas en Villamartin.

Kenmerken
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Bezoek onze woningen

Bezichtigingsreizen

Openingsuren

U kunt ons dagelijks bereiken op kantoor of telefonisch en dit 7 tot 7 via ons mobiele nummer. Het kantoor zelf is beschikbaar van 10:00 tot 14:00 uur.

 

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de volgende nummers:
+34 966 841 920 (kantoor), +34 628 058 892 (mobiel), en per e-mail:
Ehollants@playaflamencadreams.com