• Email Us at: ehollants@playaflamencadreams.com
Beschrijving van de woning

Prachtige luxe villa op eerste lijn van strand in Benidorm. De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, een keuken en een woonkamer. Het heeft ook een ruime tuin, met 57m2 terras en een tuin van 57m2. Het heeft ook een groot privézwembad en een garage. Deze villa ligt op slechts 50 km van Alicante, op 60 km van de luchthaven en op 5 km van Terra Mitica. Benidorm is een stad en een Spaanse gemeente in de provincie Alicante, in de regio Valencia. Het ligt aan de oevers van de Middellandse Zee, in de regio Marina Baja. Het is de toeristische hoofdstad van de gemeenschap Valenciana.Conocida als de 'New York van de Middellandse Zee', Benidorm is de stad met de meeste wolkenkrabbers van Espana.se is een van de belangrijkste en beroemdste toeristische bestemmingen in Spanje en de Middellandse Zee dankzij de stranden en nachtleven. Toegang tot deze stad, de weg, via de N-332, via de snelweg AP-7 en de CV-70. Daarnaast heeft het ook in zijn gemeentelijke termijn van haltes en de Alicante Metropolitan TRAM-station. Beschikt over een bevoorrechte locatie die een bijzonder microklimaat, zoetigheden en gematigde winters en zomers heeft opgeleverd die worden getemperd door de windjachthaven, waardoor u kunt genieten van een natuur die op een verstandige manier is gecombineerd met de opkomst van een moderne en comfortabele stad. De bijzondere geografische configuratie maakt de bergen eromheen: het Park Natural van de Sierra Helada, in het oosten; Sierra Cortina en de Puig Campana in het noorden en Tossal de la Cala voor het westen beschermden de werking van winden die het aangename klimaat konden veranderen.

Kenmerken
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Bezoek onze woningen

Bezichtigingsreizen

Openingsuren

U kunt ons dagelijks bereiken op kantoor of telefonisch en dit 7 tot 7 via ons mobiele nummer. Het kantoor zelf is beschikbaar van 10:00 tot 14:00 uur.

 

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de volgende nummers:
+34 966 841 920 (kantoor), +34 628 058 892 (mobiel), en per e-mail:
Ehollants@playaflamencadreams.com