• Email Us at: ehollants@playaflamencadreams.com
  • +34 628 058 892
Beschrijving van de woning

Villa in Santiago de La Ribera, in de Mar Menor, Murcia. Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen en bestaat uit 3 slaapkamers, 3 badkamers, woonkamer, open keuken, terras, tuin en privé zwembad. Onafhankelijke villa met een minimalistische touch, vanaf het eerste moment bedacht om aan te passen aan de meest veeleisende smaken. De accommodatie ligt in een bevoorrechte omgeving, in een rustige omgeving, dicht bij alle voorzieningen en recreatiegebieden, op slechts 800 meter van het strand van Santiago de la Ribera. Santiago de la Rivera heeft een grote toeristische en ecologische aantrekkingskracht met blauwe vlagstranden met een grote selectie aan watersporten. Voor de enthousiaste sporters kunt u kiezen uit 5 golfbanen, 10 minuten van het voetbalveld, een fitnessruimte, tennisbanen en cricket. Het ligt dicht bij alle voorzieningen en een goede selectie aan bars, restaurants en winkels. In de nabije omgeving heeft het belangrijke stedelijke centra zoals Torrevieja, Murcia en Cartagena. Wordt verzonden naar La Manga del Mar Menor. Het verbindt gemakkelijk met de N-332 nationale snelweg en de AP-7 mediterrane snelweg.

Kenmerken
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Bezoek onze woningen

Bezichtigingsreizen

Openingsuren

U kunt ons dagelijks bereiken op kantoor of telefonisch en dit 7 tot 7 via ons mobiele nummer. Het kantoor zelf is beschikbaar van 10:00 tot 14:00 uur.

 

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de volgende nummers:
+34 966 841 920 (kantoor), +34 628 058 892 (mobiel), en per e-mail:
Ehollants@playaflamencadreams.com