• Email Us at: ehollants@playaflamencadreams.com
Beschrijving van de woning
Prachtige villa gelegen in San Miguel de Salinas.

De villa is gebouwd op kavels van 332m2. Het huis is verdeeld over 2 verdiepingen en bestaat uit 3 slaapkamers, 3 badkamers, een woonkamer met een keuken, een terras en een solarium met een prachtig uitzicht op de zee en de groene gebieden. Volledig perceel met parkeergelegenheid voor auto's, privé zwembad en tuin. Deze elegante villa's combineren functionaliteit en moderne architectuur met de warmte van een mediterraan design. Het gebied van San Miguel de Salinas is perfect gecommuniceerd met alle diensten, winkelcentra zoals Zenia Boulevard en luchthavens van Alicante en Murcia. Het is slechts een paar minuten rijden naar de stranden van La Zenia, Cabo Roig, Campoamor en Mil Palmeras.

Kenmerken
Voorzieningen

Hypotheek berekenen

Maandelijkse betalingen van

De berekening geldt alleen ter illustratie en geeft een aanduiding bij benadering van hoeveel uw maandelijkse afbetalingen zullen bedragen. Deze afbetalingen kunnen variëren naargelang uw persoonlijke situatie en uw hypotheekverstrekker.

Bezoek onze woningen

Bezichtigingsreizen

Openingsuren

U kunt ons dagelijks bereiken op kantoor of telefonisch en dit 7 tot 7 via ons mobiele nummer. Het kantoor zelf is beschikbaar van 10:00 tot 14:00 uur.

 

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de volgende nummers:
+34 966 841 920 (kantoor), +34 628 058 892 (mobiel), en per e-mail:
Ehollants@playaflamencadreams.com