• Email Us at: ehollants@playaflamencadreams.com

Onze dienstverlening

Hieronder krijgt u een overzicht van onze dienstverlening.

 

Verzekeringen

– Allerhande verzekeringen: brand, diefstal, b.a., auto, ongevallen,…

– Vertalingen

– Volledige assistentie bij koop/verkoop van eigendom (van A tot Z)

– Erfeniskwesties

– Testamenten

– Opstellen en wijzigen van voorzieningen zoals: water, elektriciteit, telefoon,…

– Suma formaliteiten

– Assistentie bij alle types van aanvragen of problemen: eigendomsaktes, licenties, N.I.E.-nummer, aanvraag residentie, Spaanse nummerplaten,…

– Opstellen van statuten voor zelfstandigen en vennootschapen

 

Modelo 210

Zoals u waarschijnlijk weet heeft u  als eigenaar van een onroerend goed in Spanje de verplichting om hier een fiscaal vertegenwoordiger te hebben. Met jarenlange ervaring in Spanje zijn wij uw aangewezen partner. Wij treden het ganse jaar op als uw fiscaal vertegenwoordiger, verzorgen de eventueel verplichte aangiftes en betalingen (model 210 ) en helpen u in geval van problemen met de fiscus. Wij bieden u telefonische bijstand in geval van problemen met water, elektriciteit, telefoon enz …..U kan steeds terecht op ons kantoor voor vertalingen ( ontvangen briefwisseling die u niet begrijpt…., informatie, enz…)

 

Financiering

Wenst u deels uw nieuwe woning te financieren dan kan dit via ons. Wij hebben sinds 1996 connecties met de grootste en meest betrouwbare financiële instellingen van Spanje. Voor meer informatie omtrent leningen neem gerust met ons contact op. Ook al koopt u niet via ons, dan nog willen wij u graag bijstaan bij een eventuele financiering van uw woonst.

Wij kunnen voor u een lening opstellen tot maximum 60 % van de waarde van het aangekochte pand. Daarnaast gaan wij voor u met onze financiële dienstverleners praten om een interestvoet te bespreken die u niet bij uw financiële instelling zult krijgen. Dit kunnen wij doen omdat wij reeds meer dan 14 jaar met hen samenwerken. Doe gerust de test en ga eerst met uw eigen bank praten en kom daarna naar ons, u zult versteld staan van het verschil!  Het loont dus zeker de moeite om met ons rond de tafel te zitten en dit is een vrijblijvende dienst.

 

Juridisch advies

Hebt u vragen omtrent de wetgeving in Spanje? Welke stappen moet u ondernemen om in orde te zijn voor de Spaanse overheid? Wat moet u wel en niet melden aan de Belgische overheid? Hebt u vragen over hoe u uw pensioen het beste regelt in Spanje? En wat met erfenisrechten en -plichten? … Voor al deze vragen hebben wij onze juridische adviseurs die ons bijstaan in het vinden naar antwoorden die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie, of die van uw familie, vrienden en kennissen.

 

Luchthavenvervoer

Wij zijn altijd bereikbaar op volgend mobiel nummer:

+ 34 628 05 88 92

– van of naar de luchthaven van Alicante 50 euro

– van of naar de luchthaven van Corvera ( Murcia ) 50 Euro

 

Bezoek onze woningen

Bezichtigingsreizen

Openingsuren

U kunt ons dagelijks bereiken op kantoor of telefonisch en dit 7 tot 7 via ons mobiele nummer. Het kantoor zelf is beschikbaar van 10:00 tot 14:00 uur.

 

Contactgegevens

U kunt ons bereiken op de volgende nummers:
+34 966 841 920 (kantoor), +34 628 058 892 (mobiel), en per e-mail:
Ehollants@playaflamencadreams.com