Concept villa Pasarela

  • 1 pasarel.la
  • conjunto fachada
  • dossier 6 viviendas-1
  • ESQUINA4

Property ID : 11022

Te Koop 329,900€ - Villa
140 m² 3 Bedrooms 2 Bathrooms
 
 Add to Favorites
Print

Pasarela is een uniek project van 5 iconische villas naast de hoofdstraat van het dorp Benijofar in het hart van de Costa Blanca. Benijofar ligt op slechts 10 minuten rijden van de lange witte zandstranden van Guardamar en op 20 minuten rijden naar de luchthaven van Alicante met regelmatige vluchten in heel Europa.

Pasarela ligt net buiten de hoofdstraat van de stad, zodat alle voorzieningen op korte loopafstand zijn; Bars, restaurants, banken, apotheek, medisch centrum, stadhuis, school, enz. … waardoor het een van de perfecte plekken is om een ​​nieuw huis op de Costa Blanca te vinden.

De bevoorrechte omgeving biedt een adembenemend uitzicht op de bergen van de Sierra de Callosa en de grote groene oranje boomgaarden van de Vega Baja van de Costa Blanca.

Pasarela heeft zijn eigen klasse. Het is uniek in alle opzichten en zeer verschillend dan de andere woningen in de buurt.

Het beschikt over een enorme 140m2 woonkamer op een 300 m2 perceel met een massief 30m2 zwembad en een prachtige aangelegde tuin.

Als u dit fantastische huis binnentreedt, vindt u een ongelooflijke hoogte naar de woonkamer met een bijna drijvende gang op de eerste verdieping.

Deze echt prachtige eigenschap geeft het eigendom zijn naam en karakter, die zich uitstrekt van alles op de Costa Blanca.

Het voorste balkon heeft prachtige uitzichten met een grote slaapkamer die leidt naar de inloopkast en een eigen badkamer.

De woonkamer is een grote kamer met hoge plafonds, de perfecte plek om een ​​volledig en ontspannen leven in Spanje te genieten.

De geweldige nieuwe Pasarela is iets waar de Costa Blanca al lang op heeft gewacht en is nu een realiteit geworden.

3 slaapkamers

2 badkamers

10×3 zwembad

300 m2 perceel

Prachtig uitzicht

Ensuite master bedroom

Inloop kast

Prive perceel

Off-road parkeren

Opslagruimte

Bijkeuken

Hoge plafonds

Op loopafstand van voorzieningen

Douche

kasten en schermen

Binnen- en buitenverlichting

Property on Map

Similar Properties