Diensten

Diensten


Hieronder krijgt u een overzicht van onze dienstverlening.


Huren

In onze portefeuille beschikken we over een aantal interessante bestaande woningen. De woningen zijn zowel nabij de kust, direct aan zee of nabij een golfbaan gelegen. Vindt u geen woning naar uw keuze dan kunnen wij op grond van uw wensen en criteria de geschikte woning voor u selecteren.
Vakantie aan de Costa Blanca

Beste vakantieganger en liefhebber van de Costa Blanca. Wilt u eens lekker uitrusten in een fraaie en ontspannende omgeving of wilt u een heerlijke, betaalbare, afwisselende en onbezorgde vakantie aan de Costa Blanca vieren?

Huren bij Playa Flamenca Dreams betekent zekerheid, comfort en persoonlijke service. Ons kantoor is gelegen 45 km ten zuiden van Alicante, waar wij u ontvangen en begeleiden naar de door u gereserveerde woning. Bij Playa Flamenca Dreams heeft u de keuze uit familie villa’s, vakantie bungalows of prachtige appartementen met zeezicht om heerlijk samen met uw gezin te genieten van uw welverdiende vakantie.

Reserveren kan op elke dag van de week, zodat u makkelijk de goedkoopste vluchten kan boeken.

Korte termijn verhuur / Vakantie verhuur

Onder korte termijn verhuur / vakantie verhuur vallen woningen welke bedoeld zijn voor het huren van een periode van maximaal 3 maanden. De prijzen worden per week medegedeeld. Zodra u het gewenste vakantiehuis heeft gevonden zal er zo snel mogelijk contact worden opgenomen met de desbetreffende eigenaar van het vakantiehuis om de boeking definitief af te ronden. PFDreams garandeert dat alle op deze website staande vakantiehuizen, de eigenaren en de bijhorende faciliteiten door ons op aanwezigheid en echtheid zijn gecontroleerd.


Lange termijn verhuur

Onder lange termijnverhuur vallen woningen welke bedoeld zijn voor het huren van een periode van minimaal 3 maanden. De prijzen worden per maand meegedeeld. Huren voor een kortere periode kunt u doen via onze Vakantieverhuur sectie. Alle woningen die u via ons kunt huren in de Costa Blanca, kunt u vinden door gebruik te maken van de bovenstaande zoekmachine. Ook indien u niet het gewenste huis op onze website heeft gevonden, kunt u dit aan ons laten weten. Wij zullen dan ons netwerk raadplegen en u eventueel andere huurhuizen kunnen presenteren.


Verzekeren:

– Allerhande verzekeringen: brand, diefstal, b.a., auto, ongevallen,…

– Vertalingen

– Volledige assistentie bij koop/verkoop van eigendom (van A tot Z)

– Erfeniskwesties

– Testamenten

– Opstellen en wijzigen van voorzieningen zoals: water, elektriciteit, telefoon,…

– Suma formaliteiten

– Assistentie bij alle types van aanvragen of problemen: eigendomsaktes, licenties, N.I.E.-nummer, aanvraag residentie, Spaanse nummerplaten,…

– Opstellen van statuten voor zelfstandigen en vennootschapen

Exclusive Agent Liberty Seguros : 03-3212358

Model 210:

Zoals u waarschijnlijk weet heeft u  als eigenaar van een onroerend goed in Spanje de verplichting om hier een fiscaal vertegenwoordiger te hebben. Met jarenlange ervaring in Spanje zijn wij uw aangewezen partner. Wij treden het ganse jaar op als uw fiscaal vertegenwoordiger, verzorgen de eventueel verplichte aangiftes en betalingen (model 210 ) en helpen u in geval van problemen met de fiscus. Wij bieden u telefonische bijstand in geval van problemen met water, elektriciteit, telefoon enz …..U kan steeds terecht op ons kantoor voor vertalingen ( ontvangen briefwisseling die u niet begrijpt…., informatie, enz…)


Financiering:

Wenst u deels uw nieuwe woning te financieren dan kan dit via ons. Wij hebben sinds 1996 connecties met de grootste en meest betrouwbare financiële instellingen van Spanje. Voor meer informatie omtrent leningen neem gerust met ons contact op. Ook al koopt u niet via ons, dan nog willen wij u graag bijstaan bij een eventuele financiering van uw woonst.

Wij kunnen voor u een lening opstellen tot maximum 70 % van de waarde van het aangekochte pand. Daarnaast gaan wij voor u met onze financiële dienstverleners praten om een interestvoet te bespreken die u niet bij uw financiële instelling zult krijgen. Dit kunnen wij doen omdat wij reeds meer dan 14 jaar met hen samenwerken. Doe gerust de test en ga eerst met uw eigen bank praten en kom daarna naar ons, u zult versteld staan van het verschil!  Het loont dus zeker de moeite om met ons rond de tafel te zitten en dit is een vrijblijvende dienst.

Wij kunnen uw hypotheken regelen omdat wij een officiële partner zijn van La Caixa Bank.


Juridisch advies:

Hebt u vragen omtrent de wetgeving in Spanje? Welke stappen moet u ondernemen om in orde te zijn voor de Spaanse overheid? Wat moet u wel en niet melden aan de Belgische overheid? Hebt u vragen over hoe u uw pensioen het beste regelt in Spanje? En wat met erfenisrechten en -plichten? … Voor al deze vragen hebben wij onze juridische adviseurs die ons bijstaan in het vinden naar antwoorden die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie, of die van uw familie, vrienden en kennissen.


 

Luchthavenvervoer:

Wij zijn altijd bereikbaar op volgende mobiele nummers:

+ 34 628 05 88 92

– van of naar de luchthaven van Alicante 50 euro

– van of naar de luchthaven van Corvera ( Murcia ) 50 Euro